Menu
Kosilice

Kosilice (0)

Veliki izbor opcija za uređivanje vrta. Mali vrtovi ili veliki parkovi; uređaji za povremene ili profesionalne korisnike. Svi modeli su dizajnirani uzimajući u obzir radno okruženje i potrebe kupaca.  Široka i raznolika ponuda popunjava sve potrebe sa inovativnim i visoko tehnološkim opcijama.

Vodič za izbor kosilice

Za vrtove veličine 900m2, najbolje opcija je električna kosilica, s plastičnom ili čeličnim kućištem. Opremljenje sa električnim motorom ove kosilice su  idelane zbog svoje kompaktnosti i okretnosti, sa širinom košnje koja varira od 30 do 50 cm. 

Za veća područja do 2000 m2, modeli sa širinom košnje od 44 do 50 cm su puno prikladniji. Sa čeličnim kućištem mogu biti na guranje ili samohodne. Za područja veća od 1200 m2, najbolja opcija su samohodne kosilice jer smanjuju napor na padinama i neravnom terenu. 

Idealni uređaji za velike vrtove (između 2000 i 2600 m2) su samohodne profesionalne kosilice. Sa širinom košnje od 44 do 50 cm nude prednost  čvrste konstrukcije (aluminijsko kućište) i performansi, za optimalan i brži rad.

Ispravno održavanje kosilice

  • Povremeno provjeriti razinu ulja i razinu goriva (modeli sa benzinskim motorom). Pobrinuti se da su noževi za rezanje, vreća  za travu i ostali dijelovi čisti.
  • Povremeno provjeriti oštrinu noževa.
  • Povremeno provjeriti i očistiti filter.
  • Provjeriti motorno ulje i zamjeniti ako je  potrebno, provjeriti remen pogona, očistiti jedinicu za brzine i provjeriti ležajeve kotača, očistiti ako je potrebno.

AUTO MOTO NEWS

Login or Register