Menu
Crpke za vodu

Crpke za vodu (0)

HONDA-CRPKE ZA ČISTU VODU ZA PROFESIONALCE

Snagom jake crpke koje karakterizira čvrstoća i pouzdanost, koriste u pogonu svoje maksimalne kapacitete. Posebno visoka tehnologija, Honda visoko tlačne crpke sa posebnim pritiskom od 5 BAR.
WX10/WX15 - kompaktne profesionalne crpke za neprestano korištenje.
WH 15X/WH 20X - sa jakim pritiskom od 4.9 BAR i protokom od 500 l/min ove Honda crpke idealne su za potapanje plantaža, za čišćenje bazena ili gašenje požara.
WB 20X/Wb 30X - kvalitetne crpke za dugotrajno korištenje, kod kojih se radi o velikim kapacitetima.

HONDA CRPKE ZA ONEČIŠĆENE VODE I HONDA SPECIJALNE CRPKE

Specijalno razvijeno spiralno kućište Honda crpke omogućava uklanjanje nečistoća u vodi, kamenja, naslaga i ostalih čestica do 30 mm. Honda crpke za onečišćene vode su napravljene od robusnog, nepropusnog materijala s kućištem od čvrstog čelika. Honda crpke idealne su za ispumpavanje potopljenih područja, npr. kao što su podrumi, građevinski iskopi, kanali i sl.

WT 30X / WT40X - kompaktna i gospodarski isplativa, 1640 l/min sa štedljivom potrošnjom goriva.
Za vodu u kojoj ima otopljenih kemikalija i koja ima određenu Ph vrijednost slanoće
Honda crpka je specijalno napravljena za takve vrste tekućina, za koje ostale vrste crpki zbog materijala od kojeg su izgrađene nisu pogodne za obavljanje takvih zahtijeva. Kućište takve robusne snažne crpke sastoji se od kemijski snažnog poliestera. Zbog djelovanja kovalenthih veza postiže maks. snagu usisa i maksimalan otpor na korozivno djelovanje.

Honda crpke su posebno prilagođene za:
  •     slanu vodu
  •     vodu onečišćenu kemikalijama
  •     Vodu onečišćenu industrijskim kemikalijama (Ph vrijednosti od 4-9)

AUTO MOTO NEWS

Login or Register