Menu
Motokultivatori

Motokultivatori (0)

VAŠ VRT, NAŠE ZADOVOLJSTVO

Snažni Honda motor osigurava ovim svestranim motokultivatorima lakše obavljanje zadataka u širokom opsegu posla. Idealni su za njegovanje travnjaka, gredica cvijeća, vrtova te neobrađene tvrde zemlje.

Honda motokultivatori s ugrađenim prema okolišu prijateljskim 4-taktnim motorom, zadovoljavaju CARB i EPA standarde emisije ispušnih plinova.

Honda motokultivatori se lagano kreću, izuzetno su tihi, te pomažu da teški poslovi postanu jednostavniji i kraći. Jedno korištenje Honda motokultivatora će za sobom ostaviti lagodniji osjećaj, u potpunosti obrađenu zemlju... ono što vi želite. 
Mi u Hondi vjerujemo da se i najbolje uvijek može još poboljšati, nismo zadovoljni samo sa stvaranjem motokultivatora koji se oslanjaju na jučerašnju tehnologiju nego smo i dokazali da motokultivatori mogu biti snažni i tihi, iako nisu masivni i teški. FF linija motokultivatora - sjajan primjer Honda tehnologije.

Od kako je tržište 1959. upoznalo Hondinu inovaciju, motokultivator F150, Honda kontinuirano razvija tehnologiju.
Od 1990. na pojedinim modelima motokultivatora primjenjuje se Active Rotary Sistem (ARS*), dvosmjerna rotacija usitnjivača, kojim je omogućeno stabilno obrađivanje tla i u otežanim uvjetima.

AUTO MOTO NEWS

Login or Register