Menu
Pobjednik u gradskoj vožnji

Pobjednik u gradskoj vožnji

C70e

Električni bicikli zauzimaju gradski centar diljem svijeta. Oni predstavljaju zdravu alternativu za vožnju javnim prijevozom i omogućuju slobodu kretanja. potpuno novi C70e stvoren je kao pobjednik za gradsku vožnju.

Uz iznimno nisku visinu podizanja mogu ga voziti sve dobne skupine. Pojednostavnjuje kretanje kroz vrevu grada. U isto vrijeme, sa skrivenom baterijom, LG, savršeno prikriva svoj električni karakter. Zahvaljujući snažnom Bafang motoru iznenaditi će Vas svojim ubrzanjem i niskoj potrošnji energije. 

C70e je kreiran za gradsku vožnju. Energetski učinkovite gume opremljene su reflektirajućim rubom za bolju vidljivost noću. Standardni bicikl opremljen  je LED svjetlima koja olakšavaju vožnju u mraku. 

C70e koristi S bikes iQ za svoje performanse. Jednostavno korisničko sučelje jednostavno za korištenje i istovremeno učinkovito, za lakše upravljanje energijom i maksimalan željeni doseg. Prilagođen svakoj dobnoj skupini. 

Visokokvalitetni aluminijski okvir dizajniran je kako bi zadivio izgledom i istovremeno izuzetno korisnom vrijednošću. 

Sjedalo je opremljeno dodatnim držačem što olakšava pomicanje kotača kada se ne koristi.  Zahvaljujući laganom okviru i integriranoj bateriji, ukupna težina bicikla je samo 21 kg.

Dizajnerske značajke modela C70e osmišljene su kako bi u povećale prednosti električne energije za vrijeme vožnje električnim biciklom dok uživate u jednostavnosti korištenja gradskog bicikla. Za maksimalnu udobnost, prednji kotač je opremljen hodom od 4 cm i gel oprugom.

                                                                          

Opremljen je komponentama vodećih svjetskih proizvođača kao što su Shimano, LG, Tektro i BAFANG. Bafang je vodeći proizvođač motora i komponenti za e-mobilnost. 

 

CIJENA: 9.000,00 kn za gotovinsko plaćanje ili plaćanje po ponudi 

 

USLUGE

Login or Register