Menu
Za avanturiste u srcu

Za avanturiste u srcu

T55e

Električni bicikli dolaze u svim segmentima biciklizma. Predstavljamo S bikes muški treking bicikl. Za sve prave pustolove koji se ne boje udaljenih odredišta i žele uživati bez ograničenja. Atraktivan dizajn modela T55e posebna je marka S bikes i pojednostavnjuje kretanje. U isto vrijeme, sa skrivenom baterijom, LG, savršeno prikriva svoj električni karakter.skrivenom baterijom. Zahvaljujući snažnom Bafang motoru iznenaditi će Vas svojim ubrzanjem i niskoj potrošnji energije. 

Zahvaljujući snažnom Bafang motoru iznenaditi će Vas svojim ubrzanjem i niskoj potrošnji energije. Zahvaljujući snažnom Bafang motoru iznenaditi će Vas svojim ubrzanjem i niskoj potrošnji energije.

 

T55e je svojim dizajnom i opremom napravljen za dulje rute i vožnje. Energetski učinkovite gume opremljene su reflektirajućim rubom za bolju vidljivost noću. Položaj na kotaču je prikladan za muškarce različite visine te uz pomoć fleksibilnog  upravljača se nađe odgovarajući položaj za sjedenje.

                     

 

T55e koristi S bikes iQ za svoje performanse. Jednostavno korisničko sučelje jednostavno za korištenje i istovremeno učinkovito, za lakše upravljanje energijom i maksimalan željeni doseg. Za svaku dobnu skupinu, svi obožavaju iQ sučelje. 

Visokokvalitetni aluminijski okvir dizajniran je kako bi zadivio izgledom i istovremeno izuzetno korisnom vrijednošću.Okvir također pruža izvrsnu poziciju sjedenja za duže avanture. Sjedalo je opremljeno dodatnim držačem što olakšava pomicanje kotača kada se ne koristi.  Zahvaljujući laganom okviru i integriranoj bateriji, ukupna težina bicikla je samo 21 kg. 

Dizajnerske značajke modela C70e osmišljene su kako bi u povećale prednosti električne energije za vrijeme vožnje električnim biciklom dok uživate u jednostavnosti korištenja gradskog bicikla. Za maksimalnu udobnost, prednji kotač je opremljen hodom od 4 cm i gel oprugom.

                                                         

Opremljen je komponentama vodećih svjetskih proizvođača kao što su Shimano, LG, Tektro i BAFANG. Bafang je vodeći proizvođač motora i komponenti za e-mobilnost. 

                                                  

 

 

 

 

CIJENA: 10.500,00 kn za gotovinsko plaćanje ili plaćanje po ponudi.

USLUGE

Login or Register