Menu
Za prave avanturiste

Za prave avanturiste

T50e

T50e koristi S bikes iQ za svoje performanse. Jednostavno korisničko sučelje jednostavno za korištenje i istovremeno učinkovito, za lakše upravljanje energijom i maksimalan željeni doseg. Kombinira ne pogrešan S Bikes dizajn. Visokokvalitetni aluminijski okvir dizajniran je kako bi zadivio izgledom i istovremeno izuzetno korisnom vrijednošću. Okvir također pruža izvrsnu poziciju sjedenja za duže avanture.

Zahvaljujući laganom okviru i integriranoj bateriji, ukupna težina bicikla je samo 21kg.

          

Dizajnerske značajke modela T50e osmišljene su kako bi u potpunosti iskoristile sve prednosti električne energije za vrijeme vožnje električnim biciklom. Za maksimalnu udobnost, prednji kotač je opremljen hodom od 4 cm i gel oprugom.

Opremljen je komponentama vodećih svjetskih proizvođača kao što su Shimano, LG, Tektro i BAFANG. Bafang je vodeći proizvođač motora i komponenti za e-mobilnost. 

T50e je namjenjen za duge ture i uzivanje u vožnji. Energetski učinkovite gume opremljene su reflektirajućim rubom za bolju vidljivost noću. Položaj na kotaču prikladan je za žene različite građe, te uz pomoć fleksibilnog  se nađe odgovarajući položaj za sjedenje. Sjedalo je opremljeno dodatnim držačem što olakšava pomicanje kotača kada se ne koristi. 

 

                                    

 

CIJENA: 10.500,00 kn za gotovinsko plaćanje ili plaćanje po ponudi.

USLUGE

Login or Register