Servis tvrtke JUR-PROM MOTO d.o.o. nalazi se u sklopu trgovine vozila i rezervnih dijelova.

Servis službeno posluje od 2001. godine, kada je dugogodišnji hobi i ljubav prema dva kotača prerasao u ozbiljniji i veći posao .

Kroz svoj radni period, bavimo se servisiranjem i održavanjem, motocikala, quadova i skutera koji su  postali neizbježno prevozno sredstvo kako u privatnom tako i poslovnom djelu života.

Samim time, baza našeg poslovanja je održavanje voznog parka raznim pizzeriama, rentašima, te dostavnim službama, ali isto tako posebnu pažnju imaju i krajnji korisnici .

Održavamo 200 skutera kurirske službe TISAK, veliki broj skutera za iznajmljivanje po Jadranu, te isto tako skutere za dostavu hrane.

Za sva vozila koja mi održavamo, rezervne dijelove imamo odmah  na skladištu, a ono što trenutno nije, osiguravamo u najkraćem roku.

Naši djelatnici svake godine pohađaju servisne seminare, te tako usavršavaju svoje znanje i  prate razvoje novih komponenti.

Naš servisni prostor opremljen je svim specijalnim alatima koji su potrebni za kvalitetno i pravilno održavanje Vaših vozila.

U našem servisu vršimo i uslugu izmjene guma, procjenu vozila za osiguravajuće kuće, te smo Vam u mogućnosti osigurati prijevoz  neispravnih motocikala, skutera i quad vozila.

Ovlašteni smo servis za: SYM,TGB, LONGJIA, ZNEN, DAYTONA, ASKOLL.

Servisiramo i ostale marke skutera, a koji su van garantnog perioda .

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju unutar radnog vremena servisa ili na mail : info@jpmoto.com.hr