Search

Servis tvrtke JUR-PROM MOTO d.o.o. nalazi se u sklopu trgovine vozila i rezervnih dijelova.

Servis službeno posluje od 2001. godine, kada je dugogodišnji hobi i ljubav prema dva kotača prerasao u ozbiljniji i veći posao .

Kroz svoj radni period, bavimo se servisiranjem i održavanjem, motocikala, quadova i skutera koji su  postali neizbježno prevozno sredstvo kako u privatnom tako i poslovnom djelu života.

Samim time, baza našeg poslovanja je održavanje voznog parka raznim pizzeriama, rentašima, te dostavnim službama, ali isto tako posebnu pažnju imaju i krajnji korisnici .

Održavamo  veliki broj skutera za iznajmljivanje po Jadranu, te isto tako skutere za dostavu hrane.

Za sva vozila koja mi održavamo, rezervne dijelove imamo odmah  na skladištu, a ono što trenutno nije, osiguravamo u najkraćem roku.

Naši djelatnici svake godine pohađaju servisne seminare, te tako usavršavaju svoje znanje i  prate razvoje novih komponenti.

Naš servisni prostor opremljen je svim specijalnim alatima koji su potrebni za kvalitetno i pravilno održavanje Vaših vozila.

U našem servisu vršimo i uslugu izmjene guma, procjenu vozila za osiguravajuće kuće, te smo Vam u mogućnosti osigurati prijevoz  neispravnih motocikala, skutera i quad vozila.

Ovlašteni smo servis za: SYM,TGB, LONGJIA, ZNEN, DAYTONA, ASKOLL.

Servisiramo i ostale marke skutera, a koji su van garantnog perioda .

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju unutar radnog vremena servisa ili na mail : info@jpmoto.com.hr